Kaip žinoti, kada reikėtų ryžtis veido patempimui?

Kaip žinoti, kada reikėtų ryžtis veido patempimui?

Ar žiūrite į veidrodį ir švelniai pakeliate veido odą ir norite, kad ji ten liktų? Ar jūsų skruostų virpėjimas nedžiugina? Chirurginis pakėlimas, pvz., veido pakėlimas ar akių vokų operacija, duos jums įspūdingų rezultatų.

Odą stangrinančių kremų ir losjonų rasite daug. Daugelis pateikia tokius daug žadančius teiginius, kad jums gali atrodyti, jog turite juos išbandyti. Prieš išleisdami pinigus vis naujesniam odą stangrinančiam kremui, turėtumėte žinoti ir kitus būdus pakoreguoti veido išvaizdą.

Kalbant apie teiginį, kad kremas ar losjonas gali pakelti suglebusią odą, dermatologai teigia, kad tai neįmanoma. Kremas ar losjonas negali pakankamai giliai įsiskverbti į odą, kad tai padarytų.

Jūsų veido formai gali turėti įtakos aplinkos veiksniai, ypač kenksmingi, būtent dėl šių priežasčių oda greičiau sensta. Greičiau išryškėja raukšlės, prarandamas elastingumas, atsipalaiduoja raumenys. Jeigu rezultatas netenkina, šiuolaikinė medicina siūlo veido patempimo procedūrą. Rezultatas džiugins 5 metus, o vėliau veidas vis tiek atrodys geriau nei prieš operaciją.

Veido patempimas atliekamas tarp 40 ir 65 metų amžiaus. Šią procedūrą galima atlikti jeigu asmuo neserga jokiomis aktyviomis infekcinėmis ligomis. Taip pat, procedūrą galima atlikti visų odos spalvų žmonėms. Žinoma, prieš atliekant operaciją būtina pasikonsultuoti su chirurgu, kuris pateiks savo išvadas. Chirurgas įvertina fizinę būklę, t. y. išmatuoja raukšlių gylį ir jų ryškumą. Taip pat įvertinamas odos storis, plastiškumas, faktūra, kaulų sandara. Nusprendus atlikti veido patempimą, chirurgas pateikia savo pastebėjimus dėl kaktos, akių vokų ar nosies formos, nes daugelyje atvejų, gali būti reikalinga korekcija, norint pasiekti geriausio rezultato, ne tik veido patempimo operacija, bet ir pavyzdžiui nosies formos korekcija.

Norint pasiruošti operacijai ir ją atlikti veiksmingai, svarbus nusiteikimas ir pasiruošimas operacijai. Turėtumėte nerūkyti, nedažyti plaukų ir stiprinti savo imunitetą.